✨ SHOPPING WEEKEND ➡ AŽ 20% NA VŠE ✨ Online a v aplikaci Douglas od 26. do 28. dubna 2024 ❤
Cerruti
Cerruti

.

.

Cerruti je francouzská módní značka s italskými kořeny. Navazuje na tradici rodinného podniku, tkalcovské továrny, založené roku 1881 v Itálii. V šedesátých letech minulého století ji nástupce zakladatele Nino Cerruti povýšil na luxusní módní dům, jenž si získal věhlas po celém světě nejen tím, že oblékal řadu celebrit a šil oděvy na zakázku pro slavné hollywoodské filmy.

.

Synonymem Cerruti je vysoká kvalita materiálů a precizní zpracování střihů. Prestiž si vydobyla i v oblasti parfémů. Vůně Cerruti 1881 pro muže a ženy se staly nadčasovou klasikou dokonale interpretující kultovní styl značky – italskou eleganci okořeněnou francouzským šarmem.

.

.

Cerruti

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry
Kategorie
Filtrovat

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Cerruti 1881: Od ready-to-wear oblečení k luxusním parfémům

Když ve svých 20 letech ambiciózní Nino Cerruti převzal pod svá křídla rodinný podnik, nikdo nečekal, že se z pařížské značky Cerruti 1881 stane jedna z nejznámějších módních ikon na světě. Nino totiž krátce po převzetí pomyslné štafety začal modernizovat výrobní postupy, což se velmi rychle setkalo s úspěchem. V roce 1957 přišel na trh se svou první pánskou ready-to-wear kolekcí, která vyvolala velký ohlas nejen u tisku, ale především u veřejnosti. Do té doby totiž módnímu průmyslu vévodilo především zakázkové krejčovství. Nino Cerruti svým počinem přepsal dosavadní pravidla a posunul svět odívání blíže k běžným lidem.

V současnosti vyrábí Cerruti 1881 konfekční pánské oblečení, které zůstává věrné pečlivému řemeslnému zpracování, jemným tkaninám i originálnímu designu. Krom toho se Cerruti 1881 zaměřuje na výrobu pánských i dámských šperků a také parfémů.

Parfémy Cerruti 1881

Podobně jako v jiných ikonických brandech i v Cerruti 1881 se rozhodli, že vypustí do světa vlastní řadu vůní. První parfém byl světu představen v roce 1978 a nesl jednoduchý název Nino. O pár let později vznikly další parfémy: Cerruti 1881 Black, elegantní L’Essence de Cerruti nebo stálice mezi dnešními parfémy – Cerruti 1881 Pour Homme či Pour Femme.

Cerruti 1881 Pour Femme: Vůně, která vám nedá spát

Málokterá vůně je v současnosti tak ikonická jako právě Pour Femme od Cerruti 1881. Tato květinově-pudrová kompozice s dřevitými tóny oslovila srdce mnohých žen a získala obdiv nejednoho muže.

Toaletní voda Cerruti 1881 Pour Femme se hodí zejména pro elegantní a sofistikované ženy, které chtějí podtrhnout svůj půvab a zároveň zdůraznit svou jemnost. V jejím složení se mísí vůně květin. Za zmínku stojí jasmín, konvalinka, mimóza a růže. Do omamných tónů tohoto pugétu květin vstupují akordy pomerančového květu, růžového dřeva nebo sladké vanilky. To vše tvoří podmanivou souhru vůní, jež na vaší kůži vykouzlí hedvábný dotek něžnosti a luxusu.

Objevte ikonické vůně značky Cerruti 1881 v parfumeriích Douglas

Hledáte značku, od které si vyberete vůni vy i váš partner? Vyzkoušejte Cerruti 1881. Jemné, nevtíravé, ale zato velmi originální tóny se hodí jak na každodenní nošení, tak i pro speciální příležitosti. Vůně od Cerruti 1881 najdete na e-shopu Douglas.cz.

Zobrazit více Zobrazit méně