Ona Dnes Nákupy - S kódem z magazínu získáte 20% slevu k nákupu nad 1 390 Kč. Nakupujte nyní!

Beautyblender
Beautyblender

Po dlouhou dobu naprosto nezbytným nástrojem pro všechny vizážisty na světě: Originální BeautyBlender, stylová houbička na make-up, vytvořená Hollywoodským vizážistou Rea Ann Silva pro aplikaci make-upu, pudru, korektoru, séra či samoopalovacích krémů. Díky speciálnímu tvaru a inovativní struktuře, BeautyBlender znamená bezchybnou pokožku, maximální pohodlí při aplikaci a minimální absorpci produktu. 

Beautyblender

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Beautyblender - pomocník při líčení k nezaplacení

Značka, která byla založena v roce 2002, přišla na kosmetický trh s naprostým zázrakem. Vůbec první houbičkou Beautyblender na nanášení make-upu, jež nemá hrany. Díky tomu dostaly ženy možnost nalíčit se bez nežádoucích a nerovnoměrných linií.

Vše pro péči o váš milovaný Beautyblender

Sortiment značky přináší mnoho typů a velikostí houbiček samotných. V nabídce ale také najdeme nepostradatelné doplňky v péči o ně. Například obal na Beautyblender nebo přípravek na jeho hloubkové vyčištění.

Klíč k dokonalému makeupu

Houbičkový aplikátor make-upu, pudru, masek či různých sér uvítají především milovnice líčení. Ty totiž dokáží nejlépe ocenit, jak bezchybného a rovnoměrného make-upu dokáží s pomocí houbičky Beautyblender docílit.

Make-up zůstává na pleti, nikoliv v houbičce

Přestože se jedná o houbičku, originální Beautyblender je vyroben tak, že je sice schopen absorbovat vodu v rámci čištění, ale nikoliv make-up. Ať už budete prostřednictvím Beautyblenderu na pleť nanášet jakýkoliv přípravek, budete mít jistotu, že zůstane na obličeji, nikoliv vsáknutý v houbičce.

Originální Beautyblender zakoupíte v Douglas

Pořiďte si aplikátor make-upu Beautyblender u nás v Douglas a vyzkoušejte jeho zázračně jemnou strukturu na vlastní pleti. Věřte nám, že líčit se jinak než touto kouzelnou houbičkou už nebudete chtít.

Zobrazit více Zobrazit méně