Líčení v barvách jara - Pokud si v období od 25. do 29. března zakoupíte dekorativní kosmetiku, překvapíme vás 20% slevou*.
Článek byl úspěšně přidán.

Weleda Březový olej na celulitidu Proti celulitidě

+ 23 Beauty Points
%
Weleda Březový olej na celulitidu
100 ml Číslo produktu: 011746
499 Kč
469 Kč
4690 Kč / 1000 ml Nejnižší cena za posledních 30 dnů před slevou 368 Kč
Zboží je skladem.
Doprava zdarma od 699 Kč

Objednávky vytvořené do 15:00 budou odeslány ještě dnes. Očekávané datum doručení za 1 až 2 pracovní dny.

*Slevové akce se mohou na webu a na prodejnách lišit.

  • 011746
Informace o produktu

Předchází vzniku celulitidy, zlepšuje stav pokožky postižené celulitidou Březový olej na celulitidu Weleda využívá procesů intenzivní látkové výměny v mladém březovém listí. V jemných lístcích vznikají na jaře cenné éterické oleje a účinné látky, které podporují vylučování škodlivin. Přípravek podporuje vytvoření zdravé rovnováhy pokožky. Účinně předchází vzniku celulitidy u lidí, kteří mají k její tvorbě dispozice a výrazně zlepšuje stav stávající celulitidy a celkový vzhled pokožky. Díky praktickému balení s pumpičkou se olej snadno nanáší na pokožku. 

 

Přípravek obsahuje – kromě výtažku z mladého březového listí – také výtažky z rozmarýnu a listnatce ostnitého, které aktivují látkovou výměnu v pokožce a hospodaření s tělními tekutinami. Dermatologické testy prokázaly účinnost přípravku: po 28 dnech jeho používání došlo ke zpevnění a vyhlazení pokožky o 21 %.  

Výhody produktu: bez alergenů, bez alkoholu, bez amoniaku, bez ftalátů, bez konzervačních látek, bez mikroplastů, bez parabenů, bez parafinu, bez parfemace, bez pigmentu a barviv, bez sulfátů
Vůně: aromatická
Vlastnosti péče: proti celulitidě, zpevňující
Typ produktu: láhev
Konzistence: olej
Typ pleti: normální pleť
Aplikujte na: tělo
Návod k použití

V prvních 4 týdnech používejte olej nejméně 2x denně. Krouživými pohyby jej vmasírujte do pokožky. Pokud olej vmasírujete do vlhké pokožky (např. po sprchování), lépe se bude roztírat a rychleji se vstřebá. Na pokožce nezanechá mastný film. Pro trvalejší účinek používejte tento přípravek i nadále 1x denně. V prestižním německém spotřebitelském časopise Öko-Test č. 05/2004 tento produkt zvítězil mezi 19 dalšími produkty určenými k péči o tělesné partie postižené celulitidou. Získal nejvyšší známku „velmi dobrý“.  

Složení

Meruňkový olej, jojobový olej, olej z pšeničných klíčků, parfém*, extrakt z listů břízy bělokoré, limonen*, extrakt z kořenů listnatce ostnitého, extrakt z listů rozmarýnu, linalol*, citronelol*, geraniol*, citral* *z přírodních éterických olejů  

Doporučit