OBJEVTE BESTSELLERY ZA SKVĚLÉ CENY!

Australian Bodycare

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Australian Bodycare

Značka Australian Bodycare je předním výrobcem pleťové a tělové kosmetiky s tradicí od roku 1992. Vizí Australian Bodycare je dopřát (nejen) nezdravé a problematické pleti láskyplnou a kvalitní péči, aby našla cestu ke zdraví a zbavila se všech kožních problémů. V rámci naplňování této myšlenky poskytuje Australian Bodycare svým zákazníkům i kosmetické poradenství a odpovídá jim na nejrůznější otázky týkající se každodenní péče o pleť.

Produkty Australian Bodycare jsou obzvlášť šetrné k citlivé pokožce a podléhají přísnému dermatologickému testování. Značka se zaměřuje na komplexní péči o tělo, v jejím sortimentu tak najdete vše, co byste mohli potřebovat – od intimních krémů přes speciální séra až po přípravky na vlasy.

Tea tree oil od Australian Bodycare

Značka Australian Bodycare proslula především svým vysoce kvalitním tea tree olejem. Ten je vyhledávaný pro své antibakteriální a antiseptické účinky. Tea tree oil se získává lisováním listů ze stromu Melaleuca alternifolia, kterému se v češtině říká čajovníkový strom. Tea tree olej se skvěle hodí na léčbu popálenin nebo odřenin, své uplatnění má ale také při svědivých ekzémech či projevech akné.

Australian Bodycare je k dostání v parfumeriích Douglas

Hledáte šetrnou, ale zároveň efektivní pečovací kosmetiku? Vyzkoušejte produkty inspirované australskou přírodou. Přípravky pro péči o tělo od Australian Bodycare zakoupíte v parfumeriích Douglas.

Zobrazit více Zobrazit méně