Líčení v barvách jara - Pokud si v období od 25. do 29. března zakoupíte dekorativní kosmetiku, překvapíme vás 20% slevou*.
Zavřít filtry
Filtrovat podle:
Tagy
Zdá se, že matným rtěnkám a nude líčení po několika dlouhých sezónách odzvonilo. Svěží, šťavnaté a nepřehlédnutelné rty jsou hitem pro letošní jarní a letní sezonu. Jak dosáhnout doslova zrcadlově lesklých rtů?
Toužíte po krásných lesklých vlasech, které budou vaší chloubou? Díky správné péči je můžeme mít i vy. Možná si říkáte, že pečovat o vlasy není žádná věda. To je sice pravda, ale bez pár základních informací a pravidel se neobejdete. Poradíme vám, na co si dát pozor.
Už od roku 1955 je březen zasvěcený knihám, knihomolům a podpoře čtení obecně. A právě v březnu uvádí mnoho vydavatelství na trh ty nejžhavější novinky roku. Které to letos jsou? Načerpejte inspiraci, co nejen na jaře číst.
Sezóna módních přehlídek a Fashion Weeků je v plném proudu. Přinášíme vám výběr nejžhavějších trendů líčení přímo z přehlídkových mol. Který si vyberete?
Celulitida. Taky ji nemáte rádi? Přestože již není démonizovaná a je dokázáno, že s hmotností nesouvisí, většina lidí by se jí ráda zbavila. Patříte mezi ně? Poradíme vám, jak s pomerančovou kůží účinně bojovat i v domácím prostředí.
Jste šťastní? Jak moc? A co váš dělá nejšťastnějšími? Právě dnes, 20. března, je ideální den na hledání odpovědí na tyto otázky. Proč? Protože slavíme Mezinárodní den štěstí! Již od roku 2012, kdy byl tento svátek oficiálně ustanoven na Valném shromáždění OSN, se snaží upozorňovat na důležitost pocitu štěstí v životě všech lidí. Udělejte v tento den radost sobě nebo svým blízkým. Třeba kosmetickým dárkem, který nikdy nezklame.
Změna ročních období je tou nejlepší záminkou k tomu, abyste si dopřáli proměnu vlasů podle svého vkusu. Teplejší počasí se blíží mílovými kroky, a tak je čas na zkrácení délky, vyzkoušení nové barvy, střihu nebo ozdravení vlasů. A co letí tento rok? Inspirujte se pěti vlasovými trendy, se kterými letos rozhodně nešlápnete vedle.
Korejskou kosmetiku si zamiloval celý svět. A co teprve, když je cenově dostupná, vyvinutá pro citlivou pleť a ohleduplná k životnímu prostředí. Právě taková je značka A'pieu, kterou nově najdete v nabídce parfumerií Douglas. Seznamte se.
S novou parfémovanou vodou Irresistible Rose Velvet přichází i nová vlna přitažlivé něhy a smyslnosti. Objevte příběh nové neodolatelné vůně Givenchy.
Kruhy pod očima, zarudnutí pleti nebo drobné pupínky? Tyto nedokonalosti trápí i mužskou pokožku, proto jsme se tentokrát zaměřili na kosmetické tipy pro pány. S těmi správnými základními produkty a trochou znalostí snadno dosáhnete upraveného a přirozeného vzhledu.
Krásná pleť vyžaduje správnou péči. A ta se liší nejen podle jejího typu, ale i podle věku a s ním souvisejících rozmanitých potřeb. To, co vám vyhovovalo ve dvaceti, vám o deset let později vůbec nemusí sedět. Nezapomínejte proto obsah své kosmetické taštičky pravidelně kontrolovat a obměňovat. Poradíme vám, co si dopřát, ať je vám 30, nebo 60.
Kdy jindy oslavit ženy – zakladatelky kosmetických značek než právě dnes, na Mezinárodní den žen? Představujeme vám čtyři úžasné ženy, které se kromě své původní profese rozhodly proniknout i do světa krásy a založily úspěšné kosmetické značky. Seznamte se.
Jste stále unavení, malátní, bolí vás hlava a máte pocit, že se vaše energie vytratila někam do neznáma? To vás pravděpodobně dostihla jarní únava. Brzké stmívání, více dní bez slunečního svitu, méně pohybu a změna biorytmů si právě na jaře vybírají svou daň. Poradíme vám, co dělat, abyste únavu porazili.
Když přijde na péči o pleť, pravděpodobně neexistuje nic příjemnějšího než pleťové masky. Kromě chvilky relaxace poskytnou právě ony vaší pokožce ty správné účinné látky ve zvláště vysoké koncentraci, ať už potřebuje vyčistit nebo hydratovat, vyhladit vrásky nebo zjemnit nerovnosti. Vyberte si tu svou.
Jak často skládáte svým blízkým komplimenty? Nemůžete si vzpomenout? Zkuste to napravit a alespoň jednou denně někoho pochvalte. A kdy jindy začít než na Světový den komplimentů? Slova samozřejmě potěší, ale svůj obdiv můžete vyjádřit i dárkem. Třeba tím kosmetickým. Připravili jsme pro vás inspiraci, díky které vykouzlíte úsměv na tváři lidem, kteří jsou pro vás důležití.
O probioticích jste už pravděpodobně někdy slyšeli. Možná jste je i občas zařadili do svého jídelníčku jako protiváhu antibiotik. Probiotika ale mají mnohem víc blahodárných účinků, a proto by neměla uniknout vaší pozornosti.
Stres, únava a znečištěné prostředí patří mezi faktory, které mají na svědomí nepohodu naší pleti včetně citlivosti, vzniku pupínků nebo třeba její vyprahlosti. To se samozřejmě podepisuje i na jejím mdlém vzhledu. Ale není potřeba propadat panice, zářivé pokožky můžete dosáhnout v pouhých čtyřech krocích.
Niacinamid, kyselina hyaluronová, retinol, AHA a BHA. Co mají tyhle záhadné výrazy společného? Jedná se o kosmetické ingredience. A ne jen tak ledajaké, ale velmi silné, všestranné, a díky tomu také oblíbené. Proč by neměly uniknout vaší pozornosti a kde je najdete?
ZNAČKA YSL představuje novou vysoce intenzivní vůni BLACK OPIUM LE PARFUM, která doplňuje nejprodávanější oslnivou řadu spojující charakteristické kávové a květinové tóny s paletou vzrušujících a nespoutaných akordů.
Plnovous, knír nebo hladké oholení? Ať už preferujete jakoukoliv tvář, základem je špičková úprava. Po jakých produktech sáhnout? Nechte se inspirovat.

LASH DAY

Dnešní den patří řasám, jejich kráse, líčení, zdraví a péči o ně. Slavíme totiž Mezinárodní den řas! Nechte se inspirovat výběr základních produktů, které dodají vašim řasám šmrnc kdykoliv během roku, nejen dnes.
Čas nezastavíme. Ale co kdyby bylo možné stárnout s grácií a zdravě? Právě z této myšlenky vychází kosmetika Perricone MD založená v roce 1997 dermatologem a nutričním specialistou Dr. Nicholasem Perricone. Seznamte se se značkou Perricone MD a poznejte, v čem tkví tajemství zdravého stárnutí.
Děsí vás datum 14. února, protože ho letos nemáte s kým strávit? Nenechte se strhnout svým okolím, všudypřítomnými srdíčky či neúnavnou reklamou a oslavte tento den sama se sebou. Přinášíme vám pár nápadů, jak si užít svátek svatého Valentýna, i když jste zrovna singl.
Toužíte po tom, aby vaše vůně ladila s vůní vašeho přítele či přítelkyně? Pak by vaší pozornosti neměly uniknout komplementární partnerské parfémy. Svátek svatého Valentýna je ideální příležitostí, kdy je vyzkoušet. Inspirujte se našimi tipy.
Omrzely vás jednobarevné nehty a hledáte novou inspiraci na zajímavé a snadné lakování? Představujeme vám 4 top trendy v oblasti nehtů pro rok 2023. Se správnými produkty a trochou cviku si je můžete snadno vytvořit doma.
Výrazné barevné oční linky? Proč ne! Dovolte si trochu extravagance a rozzařte svůj pohled.
Jakým způsobem a jak často si upravujete obočí? Že mu nevěnujete moc pozornosti? To byste ale rozhodně měli! Je to právě obočí, které výrazně ovlivňuje vzhled vašeho obličeje a tím i celý váš look. Jak na to? Existuje spousta možností, jak si pohrát s jeho úpravou, nechte se inspirovat výběrem trendů pro letošní rok.
Sledovat koloběh trendů může být složité, zejména v oblasti krásy. Budou letos in sedmdesátkové vlny, osmdesátkové barevné elektro nebo snad chladný chrom milénia? Všechno je správně. Hlavní beauty trendy pro rok 2023 totiž zahrnují minulá i současná desetiletí a nabízejí něco pro každého, ať už je váš vkus jakýkoliv. Na rozdíl od péče o pleť platí napříč kategoriemi líčení, vlasů, nehtů a vůní jediný hlavní směr: maximalismus.
Lesky na rty zažívají po krátké přestávce opětovný boom. Je libo bezbarvé, tónované, s třpytkami nebo snad ty, které slibují zvětšení rtů? Nevíte, jaký si vybrat? Poradíme vám, které patří mezi ty nejlepší. Nechte se inspirovat.
Chcete si čas od času dopřát profesionální manikúru nebo si zapéct nehty doma, ale nechce se vám pak investovat čas a peníze do odlakování? Žádný problém, poradíme vám, jak bezpečně odstranit gelový lak i v pohodlí domova.
Cool devadesátkové looky slaví svůj velký návrat. Máte chuť na líčení s nádechem 90. let v teplých hnědých tónech s třpytivými akcenty? Vrátíme vás do doby nevšedních stylingů a krok za krokem vám ukážeme, jak snadno dosáhnout trendy look s glamour efektem.
Láska, příroda, vášeň a smysl pro dobrodružství. Tyto dílky dohromady skládají mimořádný příběh francouzské kosmetické značky založené v srdci vinařské oblasti Bordeaux – Caudalie. Seznamte se!
Toužíte po zářivé pleti, i když vám už není dvacet? Žádný problém! Prozradíme vám, které produkty a složky působí proti projevům stárnutí pokožky. Inspirujte se našimi tipy a zachovejte si mladistvý vzhled.
Oblast krásy a kosmetiky je živoucím organismem a je víc než jisté, že se vždycky objeví něco nového, co poblázní celý svět. A jaké (staro)nové trendy nás čekají v péči o pleť v roce 2023?
Pečující pláténkové masky se oprávněně těší již několik sezón přízni všech kosmetických nadšenců. Proč? Jsou zárukou především zářivé pleti, a to během několika málo minut. V čem tkví jejich tajemství? V účinných složkách. Které to jsou, co všechno dokážou a jaké masky jsou nejlepší pro váš typ pleti? Dozvíte se v našem nejnovějším článku.
Naše pokožka je každý den vystavena různým vlivům prostředí. Aby byla stále zářivá a svěží, je důležité posilovat její přirozenou ochrannou bariéru. Inspirujte se naším výběrem oblíbených kosmetických přípravků, které vaši pleť šetrně čistí, vyživují a chrání.
Zhubnout, zlepšit svoji finanční situaci, naučit se anglicky, začít cvičit nebo zdravě jíst. Přibližně polovina obyvatel České republiky si se vstupem do nového roku dává předsevzetí. Patříte mezi ně, nebo jste to vzdali, protože víte, že je zvládnete dodržovat jen pár týdnů? A co kdyby to letos mohlo být jinak? Poradíme vám, jak z novoročních předsevzetí udělat celoroční.
Přestože to tak na českých horách zatím úplně nevypadá, lyžařská sezóna je v plném proudu. Chystáte se také vyrazit za zimními radovánkami? Buďte připraveni přizpůsobit péči o pleť mrazivým teplotám, ledovému větru a ostrému slunci. Aby i po lyžování byla vaše pokožka zářivá a v kondici, dali jsme pro vás dohromady několik pečujících tipů a kosmetických potřeb pro zasněžené dny.
Minuta, tři, pět, deset. Ztrácíte pojem o čase, věčně nestíháte a chodíte všude pozdě, i když jste si to naplánovali úplně jinak? Pak byste měli zapracovat na svém time managementu. A kdy jindy než právě teď, na začátku nového roku, kdy máte ještě dost energie plnit svá předsevzetí. Buďte pány svého času a konečně přestaňte být na každé schůzce poslední. Poradíme vám tři triky, které vám s tím pomohou.
Světle červená s nádechem fialového, malinového až třešňového odstínu nebo také fuchsiová či karmínová – to je barva letošního roku, která nese energické jméno Viva Magenta a vzorníkové číslo 18-1750, střídá tak loňský fialový odstín Very Peri. Barvu roku již od roku 2000 vybírá společnost Pantone a udává tak barevný trend, kterým se bude ubírat následujících 12 měsíců svět designu, technologií a módy. Ani kosmetický průmysl se vlivu Viva Magenta nevyhne. Vybrali jsme tři produkty, které jsou touto optimistickou barvou inspirované.
Rok 2023 je tady a s ním přichází i ideální čas na změny a plánování. Dáváte si novoroční předsevzetí? A máte už ta letošní? Ať už chcete začít pít více vody, zlepši péči o pleť nebo si na sebe udělat více času, je období začátku roku je skvělou příležitostí, jak své kosmetické záměry uvést do praxe. Vybrali jsme pro vás pár pomocníků, se kterými to bude hračka.
Konec roku bývá spjatý s bilancováním, a tak jsme se i my rozhodli tuto tradici dodržet a představit vám to nejlepší z kosmetiky z roku 2022. Bavily vás víc letošní novinky, nebo jste spíš dávali přednost osvědčeným klasikám? Odpovědi zjistíte v našem přehledu.
Jak budete letos trávit poslední den v roce? Ať už se chystáte na party, větší společenskou akci nebo budete oslavovat v rodinném kruhu či doma s přáteli, tenhle večer si rozhodně zaslouží speciální líčení. Vsaďte na stříbřitě mrazivý look, který skvěle doplní silvestrovský účes, o kterém jsme psali v minulém článku.
Zazařte na letošních silvestrovských oslavách díky jednoduchému, ale přesto efektnímu účesu. Ukážeme vám, jak si vyčesat krásný culík, z jehož objemu bude ostatním přecházet zrak. Postačí vám k tomu pouze šest kroků, které hravě zvládnete i doma.
Tlak na dodržení termínu, dohánění celoročních restů v práci a do toho předvánoční úklid, pečení cukroví, shánění dárků a návštěvy příbuzenstva. Zní vám to povědomě? Není žádným tajemstvím, že Vánoce patří mezi nejstresovější období roku. Proto jsme pro vás vybrali čtyři kosmetické vychytávky, které vám pomohou se i v tomto nejhektičtějším období roku zastavit, zklidnit a zrelaxovat.
Možná to taky znáte – do Štědrého dne zbývá zbývají už jen tři dny a vy jste zjistili, že vám ještě nějaké dárky chybí. Zachvátí vás panika, protože víte, že je nezvládnete sehnat včas. Co teď? Nastal čas na ručně vyráběné dárky. Dobrou zprávou je, že DIY dárky nemusí být vůbec složité, aby udělaly velký dojem. Ve skutečnosti existuje spousta nápadů na handmade dárky, které jsou natolik jednoduché a rychlé, že je zvládnou i ti, kteří si na kutilství nepotrpí.
Nadcházející sváteční období přináší víc než dost příležitostí k tomu se slavnostně nalíčit. Připravili jsme pro vás pár tipů pro vánoční líčení, které hravě zvládnete sami doma a bude vás bavit.
Nefandíte přílišné okázalosti, ale přece jen byste svým lookem rádi vyjádřili vánoční náladu? Zapomeňte na kýčovité svetry nebo bižuterní náušnice. Perfektní volbou jsou slavnostní nehty. Připravili jsme pro vás tři vánoční styly lakování, inspirujte se.
1 z 12