☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online nebo v aplikaci Douglas mezi 19. a 21. březnem a my vás překvapíme až 20% slevou, která vám vykouzlí úsměv na tváři.
W7
W7

.

.

Značka W7 Cosmetics byla založena v roce 2002 jako inspirativní projekt dvou mladých mužů ze západního Londýna. Jejich cíl – nabídnout širokou škálu vysoce kvalitní kosmetiky za dostupnou cenu – je nyní na dobré cestě k uskutečnění. V portfoliu W7 Cosmetics najdeš rozmanitou škálu produktů na tvář, oči i rty. A co je na tom nejlepší? Žádný z produktů této značky není testovaný na zvířatech.

.

Slogan značky: „Kým se dnes staneš?" otevírá každému makeupovému nadšenci příležitost vyjádřit svůj názor skrze líčení a stát se tak tím, kým zrovna touží být.

.

.

W7

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

W7: Kým se staneš dnes?

Londýnská kosmetická značka W7 vstoupila na trh v roce 2002. Založili ji dva mladí podnikatelé, kteří měli v hlavě jediný cíl – vytvořit širokou škálu kvalitních kosmetických produktů v podobě líčidel, a to za dostupnou cenu. Mottem značky je „Who Will You Be Today?“ neboli „Kým se staneš dnes?“ a má v ženách probudit jejich pravé, odvážné já. A jelikož ženskost nabývá mnoha podob, díky pestrobarevnému make-upu z vás každý den může být někdo jiný.

W7 chrání přírodu

Značka W7 má ve svém repertoáru přes 500 kosmetických produktů, zároveň si však zakládá na šetrném přístupu k přírodě. W7 žádný ze svých produktů netestovala na zvířatech. Tuto politiku razí zakladatelé značky již od jejího zrodu, usilují přitom o celosvětový zákaz testování kosmetických výrobků na zvířatech.

Oči jako ze zlata s W7

Značka W7 nabízí nepřeberné množství druhů očních stínů a líčidel. Objevte například 14 odstínů zlata v paletce očních stínů 24K Gold Rush, díky kterým získají vaše oči jedinečný vzhled. S tmavě hnědými tóny snadno vykouzlíte kouřové líčení, kterému dodáte glamour jiskřičky pomocí lisovaných třpytivých pigmentů. Uhrančivý pohled ve stylu hollywoodských hvězd pak můžete završit černými linkami.

Mějte tvář k nakousnutí

Jak podtrhnout smyslný zlatavý pohled? Třeba hladkou a růžovou tvářičkou. Life’s A Peach nesoucí značku W7 je paletka tvářenek, jejíž odstíny jsou laděny do broskvových tónů. Barvy můžete kombinovat nebo jednoduše sáhnout po odstínu, který se vám zrovna líbí. Pokud chcete mít kontrolu nad nežádoucím leskem obličeje, značka W7 má pro vás řešení – sypký pudr Banana Dreams. Ten vám díky žlutému zbarvení pomůže vyrovnat tón pleti a zanechá ji krásně matnou.

Probuďte v sobě autentičnost s Douglas

Líčení může být jedinečným projevem vaší osobnosti. Nebojte se být nespoutaná, kreativní a svá. Značka W7vám s tím pomůže. Produkty kosmetické značky W7 zakoupíte v parfumeriích Douglas.

Zobrazit více Zobrazit méně