☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online nebo v aplikaci Douglas mezi 19. a 21. březnem a my vás překvapíme až 20% slevou, která vám vykouzlí úsměv na tváři.
Toni & Guy
Toni & Guy

Velmi oceňovaná značka produktů péče o vlasy s více než 50 letou zkušeností ve vzdělávání, nadstandartních službách pro zákazníky a odborné kvalifikaci. Značku vlasové kosmetiky Toni&Guy založili Toni Mascolo a jeho bratr Guy v roce 1963 otevřením svého prvního kadeřnického salónu ve čtvrti Clapham v Londýně. Dnes jsou Toni&Guy mezinárodně známá a uznávaná značka s více než 485 salóny v 48 zemích. 

Toni & Guy

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry
Kategorie
Filtrovat

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Toni & Guy: Inovátorství, které se vyplatilo

Značku v roce 1963 založili dva italští bratři, kteří si v Londýně otevřeli malý salon nabízející kadeřnické služby. Jejich střihy byly něco tak nového a nezvyklého, že už během prvního roku měli beznadějně obsazené veškeré termíny na měsíce dopředu. Do jejich kadeřnictví se dokonce lidé zapisovali do pořadníku na možnost objednat se. Tak moc byli Toni & Guy úspěšní. A jejich produkty zůstávají úspěšné i v současnosti.

Užijte si pocit výjimečných vlasů se šampony Toni & Guy

Při používání produktů této značky se vám může stát, že se necháte unést tím, jak dobře vaše vlasy vypadají. To je v pořádku, Toni & Guy šampon a kondicionér se postarají o svěží čistotu a vůni, lesk, objem, výživu i ošetření poškozených vlasů. S produkty péče pro styling pro vás navíc bude mnohem snazší dát vlasům požadovaný tvar a udržet ho dlouhé hodiny.

Toni & Guy suchý šampon vám zase poslouží jako obrovský pomocník v krušných časech. Pokud jste v divočině, na fesťáku, zaspali jste a nestíháte nebo si nemůžete umýt vlasy z jakéhokoliv jiného důvodu, suchý šampon vám vytrhne trn z paty. Vaše vlasy po jeho použití nebudou působit jako neumyté. Naopak ještě nabydou na objemu. Aby byl pocit svěžích vlasů ještě silnější, můžete použít vlasový parfém této značky.

Kosmetika Toni & Guy pro všechny typy vlasů

Vlasy jemné tak, že ani nedrží v culíku, poškozené věčným barvením, odbarvováním, fénováním a žehlením, s roztřepenými konečky, zplihlé nebo snadno a rychle se mastící. Ať už jste majiteli hřívy jakéhokoliv typu, ze sortimentu této značky si stoprocentně vyberete ty pravé šampony Toni & Guy, které vašim vlasům budou dokonale vyhovovat.

Profesionální péče, kterou si díky produktům Toni & Guy můžete dopřát doma

Firemní filozofií je dopřát prostřednictvím svých produktů zákazníkům profesionální péči stejné kvality jako v kadeřnictvích. Produkty Toni & Guy používají světoví kadeřníci i stylisté v luxusních salonech. Stejně tak si ale všechny vlasové přípravky může v Douglas koupit i běžný zákazník, a dopřát tak svým vlasům špičkové ošetření v pohodlí domova.

Šampony Toni & Guy vybírejte v internetovém obchodě Douglas

Pro oblíbený sortiment značky Toni & Guy navštivte internetové stránky obchodu Douglas. Připravili jsme si pro vás lákavé slevy i na mnoho dalších produktů předních světových značek, které u nás naleznete. Přijďte se do Douglas inspirovat a potěšit sebe nebo své milé nákupem kvalitních kosmetických produktů.

Zobrazit více Zobrazit méně