☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online nebo v aplikaci Douglas mezi 19. a 21. březnem a my vás překvapíme až 20% slevou, která vám vykouzlí úsměv na tváři.
Michael Kors
Michael Kors

„Celý život mě obklopovaly silné ženy. Všechno, co dělám, je oslavou žen… a jejich krásy! Je to vyvrcholení všeho, co na sebejisté ženské duši miluji.“ – Michael Kors

 

Výjimečná, nekonvenční a vždycky nad věcí. Taková je vůně Gorgeous! Nejnovější parfém z dílny Michaela Korse.

Nekompromisní směs optimismu a oslavy sebe sama. Michael Kors Gorgeous!, odvážná květinová a dřevitá kompozice, která ví co znamená uhranout ve velkém stylu. Dává ženě sílu a povzbuzení, její vůně je její manifest světu: je jednoduše Gorgeous!

Michael Kors

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Michael Kors už i ve světě parfémů a vůní

Tohoto muže vám pravděpodobně nemusíme představovat. Tento celosvětově uznávaný módní návrhář pronikl nejdříve do světa módy, kde se jeho stopa neustále prohlubuje. Jeho produkty můžete vídat na ulicích - nosí je celá spousta žen. Především jeho kabelky se uchytily, i když jeho módní kolekce nejsou jenom o kabelkách. Jsou také o vůních - už jste Michael Kors parfém ovoněli? Díla módního návrháře můžete nejen spatřit, ale také si k nim přičichnout. Parfémy Michael Kors jsou stejně nadčasové a rafinované jako ostatní kousky z jeho kolekcí. Nemůžeme se proto divit tomu, že je o jeho vůně stejně velký zájem jako o zmiňované kabelky.

Díla módního návrháře můžete nejen spatřit, ale také si k nim přičichnout. Parfémy Michael Kors jsou stejně nadčasové a rafinované jako ostatní kousky z jeho kolekcí. Nemůžeme se proto divit tomu, že je o jeho vůně stejně velký zájem jako o zmiňované kabelky.

Michael Kors vůně je synonymem luxusu, exkluzivity a kvality

Stejně jako jiní módní návrháři či majitelé světových značek, i M. Kors se snažil o to, aby jeho vůně šly ruku v ruce s oblečením a doplňky, za nimiž taktéž stojí. A to se mu ostatně podařilo. Michael Kors vůně jsou jako jiné kousky z jeho dílny synonymem kvality, luxusu a také exkluzivity. Jsou stejně nadčasové a rafinované jako tolik populární kabelky či tenisky.

Michael Kors parfém : Desítky vůní pro muže i ženy

Cílovou skupinou jsou nejen pánové, ale také ženy milující onu zmiňovanou rafinovanost a nadčasovost. I když se módní návrhář dostal do voňavého světa plného parfémů a fenomenálních aromat až v roce 2001, nelenil. Nyní má na svém kontě desítky různých vůní. Stačí si vybrat tu, do které se na první přičichnutí zamilujete.

Zatímco dámské Michael Kors vůně jsou většinou smyslné s květinami v hlavní roli, pánské zase sázejí na koření a dřevitost, což je pro muže poměrně typické. Každá jednotlivá lahvička ukrývající trochu jiné aroma má však něco do sebe. To ostatně potvrzují i světoví výrobci parfémů, kteří na jednotlivých vůních měli tu čest spolupracovat.

Parfémy Michael Kors součástí sbírky mnoha známých osobností

Značka Michael Kors se dnes řadí k tomu nejlepšímu, co trh nabízí. Řadí se mezi nejexkluzivnější a nejluxusnější značky. Nemůžeme se divit tomu, že jednotlivé produkty z dílny této americké firmy najdeme ve sbírce řady známých osobností a celebrit.

Zobrazit více Zobrazit méně