☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online nebo v aplikaci Douglas mezi 19. a 21. březnem a my vás překvapíme až 20% slevou, která vám vykouzlí úsměv na tváři.

Masterpiece by Simona

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Masterpiece by Simona

Masterpiece by Simona je doplněk stravy, za kterým stojí česká topmodelka Simona Krainová. Spolu s týmem specialistů se dva roky podílela na výrobě a testování unikátního instantního nápoje, který obsahuje zcela jedinečné složení tří typů kolagenů, kyseliny hyaluronové a vitaminů. A co činí z Masterpiece by Simona opravdové „mistrovské dílo“? Jsou to plátky růží ukryté v nápojové směsi.

Proč vyzkoušet Masterpiece by Simona

Masterpiece by Simona je doplňkem stravy, který má za cíl dopřát vaší pokožce, vlasům i nehtům nadstandardní výživu a péči. Směs má světlou béžovorůžovou barvu a po smíchaní s vodou má lehce sladkokyselou chuť s nádechem růží a malin.

Balení obsahuje 30 balíčků rozpustného a vitaminy nabitého nápoje, který si můžete s chutí dopřát každý den. Velkou předností produktu Masterpiece by Simona je, že neobsahuje žádný přidaný cukr, lepek, umělá barviva ani GMO.

Dopřejte si dotek krásy od Masterpiece by Simona

Chcete pečovat o svou krásu i zevnitř? Vsaďte na unikátní doplněk k péči o tělo od Simony Krainové. Masterpiece by Simona s lehkou malinovorůžovou vůní je ztělesněním jejích dosavadních zkušeností ze světa modelingu a životního stylu. Masterpiece by Simona je k dostání v parfumeriích Douglas.

Zobrazit více Zobrazit méně