☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online nebo v aplikaci Douglas mezi 19. a 21. březnem a my vás překvapíme až 20% slevou, která vám vykouzlí úsměv na tváři.
Kenzo
Kenzo

Japonsko-francouzská módní značka Kenzo patří ke světové špičce. Kenzo Takada ji založil v roce 1970. Koncept mixu východních vlivů v kombinaci s francouzskou elegancí a přírodní aurou je naprosto jedinečný a velice úspěšný. Originální módní kolekce brzy doplnily také velmi úspěšné kolekce vůní Kenzo, které dnes patří k nejprodávanějším na světě.

Vůně Kenzo jsou pozvánkou k cestování a svobodě. Jsou snem o barvách, příběhem s poetickým přístupem a přirozeností. Parfémy jsou plné energie, radosti a smyslnosti. Překvapit a vykouzlit úsměv na tváři. To je krédo značky Kenzo. Vytvářejí příběh se silným poselstvím a emocemi, které se dotknou každého z nás. Kenzo, svět je krásný!

Kenzo

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry
Kategorie
Filtrovat

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Kenzo parfémy – objevte řady vůní jedné z top světových značek

Známý japonský módní návrhář Kenzó Takada založil společnost v Paříži, kam z Japonska odešel, v roce 1970. Celosvětový úspěch byl tak velký, že značka Kenzo patří už mnoho let do koncernu LVMH, který vlastní přes šedesát nejluxusnějších značek světa. Kromě kolekcí stylového oblečení a doplňků, na nichž firma spolupracuje s mnoha dalšími prémiovými značkami, jsou veleúspěšné i Kenzo parfémy.

Zasněte se s kolekcemi vůní Kenzo

Nabídka parfémovaných a toaletních vod Kenzo pro muže i ženy je tak široká a hlavně zajímavá, že si svého favorita vybere opravdu každý. V sortimentu pro ženy naleznete jemné a čerstvé vůně evokující jarní přírodu a její čistotu. Tvoří je například vanilkový, cedrový či pižmový základ dokreslený vzrušujícími podtóny jasmínu, fialky, hlohu, černého rybízu, mandarinky či zeleného šeříku zvýrazněného rákosem.

Na muže jako milovníky sytějších vůní zase čekají Kenzo parfémy obsahující výrazné vůně cedrového dřeva, muškátového oříšku, slézu či siamského benzoinu. Oblouk vůní geniálně uzavírají podtóny limetky, maté, pepře nebo kardamomu.

Prožijte den zahaleni do luxusní vůně Kenzo

Každý parfém Kenzo je jedinečnou a promyšlenou kombinací prvotřídních přísad. Vyberte si parfém, který bude odrážet vaši osobnost a životní energii. Moderní a překvapivou vůni, uhrančivou, magnetizující, svůdnou, sebevědomou, svěží, romantickou, sportovní nebo třeba i tak trochu drzou a extravagantní. Parfém je totiž skvělý způsob, jak okolí představit svou osobnost bez jediného slova.

Kenzo parfémy jsou fungující fúzí francouzské elegance a japonského perfekcionismu

Parfémy společnosti Kenzo čerpají inspiraci v přírodě a také ve francouzské eleganci a stylu. Když dáme dohromady rafinovanost, s jakou jsou ingredience poskládány, aby k sobě dokonale ladily, s japonskou vášní pro detail, vznikne něco naprosto jedinečného.

Krásně designově zpracované obaly vůní jsou dalším důvodem, proč jsou Kenzo parfémy tolik oblíbené u mužů a žen po celém světě. Jako jeden příklad z mnoha zmíníme flakon z čirého skla, kterým ve vzrušujícím kontrastu prochází stonek vlčího máku, jež má rudý květ v průhledném víčku parfému.

Pořiďte si svůj oblíbený parfém Kenzo v Douglas

V našem internetovém obchodě Douglas si vyberte své zamilované produkty a parfémy, nebo se jen nechte inspirovat nabídkou těch nejčerstvějších novinek ze světa vůní, krásy a zdraví. V našem sortimentu naleznete pouze produkty značek té nejvyšší kvality, jako je například Kenzo.

Zobrazit více Zobrazit méně