☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online nebo v aplikaci Douglas mezi 19. a 21. březnem a my vás překvapíme až 20% slevou, která vám vykouzlí úsměv na tváři.
Juicy Couture
Juicy Couture

Milovnice módy chtějí, aby jejich parfémy byly troufalé a ženské! Kultovní značka Juicy Couture spojuje kreativitu a individualitu se zdravou dávkou sex appealu. Motto Juicy Couture je: Pravidla jsou od toho, aby se porušovala. Hlavně – výsledek je rázný a šťavnatý...

Juicy Couture

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Juicy Couture: Svěží vánek z Los Angeles

Mladistvá, pestrobarevná a nespoutaná – přesně taková je Juicy Couture. Značka zrozená v Los Angeles, za jejímž vznikem stály Pamela Skaist-Levy a Gela Nash-Taylor. Dlouholeté přítelkyně se rozhodly splnit si celoživotní sen a v roce 1997 založily vlastní módní značku. V počátcích byla Juicy Couture synonymem pro stylové teplákové soupravy, které vynikaly pestrými barvami, originálními vzory a perfektně ladily s kalifornským životním stylem. 

Postupem času Juicy Couture překročila hranice Los Angeles i Kalifornie. Zlom ale přišel s teplákovou soupravou ušitou na míru Madonně. Úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a originální oblečení po vzoru královny popu chtěl nosit i zbytek světa. A rozšířilo se i portfolio značky. Pod Juicy Couture začaly vznikat boty, kabelky, plavky a nakonec i dámské parfémy.

Vůně plné slunce a barev

Parfémové vody Juicy Couture jsou stejně neotřelé jako oblečení od této značky. Jsou moderní, svěží a mladistvé. Snoubí v sobě ovocné i květinové tóny doplněné o santal, vanilku nebo ambru. Některé jsou něžné, jiné zase neuvěřitelné svůdné. Všechny jsou však ukryté do krásných flakónků zdobených mašlemi, přívěsky a třpytivými detaily, které si zamiluje každá dívka. 

Dámské vůně Juicy Couture na Douglas.cz

První parfémová voda Juicy Couture spatřila světlo světa v roce 2007 a od té doby vzniklo několik dalších vůní. Dopřejte svým všedním dnům závan mladistvé nespoutanosti i vy a objevte na Douglas.cz svět Juicy Couture. Vůně plné svěžích tónů květin, ovoce a kalifornského slunce. 

Zobrazit více Zobrazit méně