☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online nebo v aplikaci Douglas mezi 19. a 21. březnem a my vás překvapíme až 20% slevou, která vám vykouzlí úsměv na tváři.

Legendární kosmetika a parfémy Guerlain: nestárnoucí symbol luxusu

Již od roku 1828 je tato proslulá značka mezi námi a dodává nám pocit jedinečnosti a přepychu. Pierre-Francois-Pascal, který je zakladatelem světoznámé kosmetiky, otevřel svůj první obchod před více než 200 lety. Vzápětí se stal hitem na císařském dvoře. První Guerlainparfém byl vytvořen speciálně pro císařovnu Eugénii, manželku Napoleona III. A světe div se, na trhu existuje dodnes. Eau de Cologne Impériale je jakousi žijící legendou, která za ty roky neztratila ze svého šarmu, originality a opojnosti vůbec nic. Naopak, parfém se stal klasikou, která symbolizuje nesmrtelnou eleganci.

Zamilujte se po francouzsku: Guerlain je svůdný a elegantní

Kromě omamných vůní nabízí Guerlaini další kosmetické produkty, které značku reprezentují neméně kvalitně. V nabídce naleznete i špičkovou dekorativní kosmetiku a exkluzivní pleťové přípravky.

Staňte se součástí nestárnoucí legendy

Luxusní parfémový dům Guerlain neusíná na vavřínech. Své produkty stále zdokonaluje, zkoumá a inovuje. Tím jim zajišťuje nadčasovost a kvalitu. Je určen všem milovníkům luxusu, který je postaven na silné tradici, ale zároveň jde s dobou.

Láska k přírodě a domovu, to je filozofie značky Guerlain

Již od svého zrození vyrábí Guerlain parfémy i kosmetiku v rodné Francii. Ve výrobě kombinuje řemeslné umělecké metody, dokonalé technologie a odpovědnost vůči přírodě i lidstvu. Cílem je vytvořit inspirativní parfémy i kosmetiku, které respektují udržitelnost.

Nechte se pohltit krásnými vůněmi v Douglas

Za svou existenci si Guerlain může připsat na konto více než 1100 vůní. Pátou generaci parfémářů proslulé značky reprezentuje Thierry Wasser, který je také vášnivým cestovatelem. Na svých cestách hledá vždy novou inspiraci, kterou pak využívá pro namíchání toho pravého oslňujícího koktejlu vůní.

Nyní máte šanci přičichnout i vy, vyberte si tu pravou vůni v e-shopu Douglas, náš obrovský sortiment produktů světových značek samozřejmě zahrnuje i Guerlain parfémy.

Zobrazit více Zobrazit méně