☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online nebo v aplikaci Douglas mezi 19. a 21. březnem a my vás překvapíme až 20% slevou, která vám vykouzlí úsměv na tváři.
Glamglow
Glamglow

Glamglow je hollywoodskou značkou č. 1 se základnou na chodníku slávy, přímo v srdci Kalifornské továrny na sny. Původně představena jako zákulisní značka pro velké filmové produkce, módní přehlídky a předávání cen, Glamglow poskytuje instantní viditelné výsledky, které dodají vaší pleť vzhled filmové hvězdy! 

Glamglow

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Glamglow: Z Hollywoodu do celého světa

Nápad založit si značku dostali manželé Glenn a Shannon Dellimore v roce 2010. Tehdy se setkali se svými přáteli z filmového prostředí. Vedli debatu o tom, jak složité je najít kosmetické produkty, co by byly opravdu vhodné pro filmový make-up. Ještě téhož roku manželé založili značku Glamglow.

Původně měla být určena pouze pro okruh nejbližších přátel, kteří pracovali u filmu. To se ale naštěstí tak úplně nepovedlo. Brzy se totiž rozkřiklo, že je v Hollywoodu nová značka vysoce kvalitní kosmetiky. A tak výrobky, jako je například Glamglow maska, začala používat spousta celebrit a filmových hvězd nejen v Hollywoodu.

Dopřejte své pleti regeneraci s Glamglow

Správná výživa, hydratace a celkové ošetření pleti jsou velmi zásadní. Zejména pokud chcete, aby vaše pokožka nejen vypadala hezky, ale také byla zdravá. Společnost Glamglow si dává záležet na složení svých pleťových výrobků. Nejmodernější technologie zpracování surovin, které pocházejí výhradně z certifikovaných přírodních zdrojů – právě to je tajemstvím skvělých výsledků pleťových masek, výživných sér, denních a nočních hydratačních krémů, peelingů, čisticích pěn či krémů na oči.

Profesionální péče pro každý typ pleti

Produkty této společnosti byly už od prvopočátku vyvíjeny a vyráběny tak, aby se s nimi dalo pracovat rychle a efektivně. Této vlastnosti, pro Glamglow tak typické, si cení miliony zákazníků po celém světě, jež si výrobky této značky oblíbily. Kosmetické řady myslí na každý typ pleti. Ať už máte vyzrálejší pleť, nebo jste majitelem extra citlivé pokožky, v nabídce si rozhodně vyberete své favority.

V jednoduchosti je krása produktů Glamglow

Tato značka se stala natolik úspěšnou, že jde o jednu z nejrychleji se rozvíjejících kosmetických firem na celém světě. A to díky jednoduchosti a účinnosti. S minimálním úsilím totiž dokážete velké věci, jak v oblasti líčení, tak co se týče péče o vaši pleť. Proto je kosmetika velmi populární i mezi muži, byť jsou proslulí tím, že je starost o pleť nezajímá a nebaví.

Pečující Glamglow kosmetika je nyní k dostání také v Douglas

Hledáte řešení pro svou unavenou či suchou pokožku? Navštivte internetový obchod Douglas, kde najdete spoustu výrobků určených přímo pro váš typ pleti. Radost vám může udělat například již zmíněná Glamglow maska, kterou je vhodné používat pravidelně zhruba jednou až dvakrát týdně. Naše nízké ceny vás navíc zaručeně potěší.

Zobrazit více Zobrazit méně