☺️ Happiness Day☺️Nakupujte online nebo v aplikaci Douglas mezi 19. a 21. březnem a my vás překvapíme až 20% slevou, která vám vykouzlí úsměv na tváři.
Bottega Veneta
Bottega Veneta

Jméno Bottega Veneta znamená luxusní kožené zboží. Parfém Bottega Veneta je představen pružný jako nejlepší kůže a individuální jako osobní podpis. Inspirován italskou provincií Veneto, zaujme dokonalou rovnováhou přírody a umění, vytváří stylovou syntézu smyslnosti a sofistikovanosti.

Bottega Veneta

(0)
Zavřít filtry
Zrušit všechny filtry

Nenalezeny žádné produkty odpovídající všem kritériím.

Bottega Veneta parfém: Benátský svět luxusu

Ikonická a celosvětově proslulá značka Bottega Veneta byla založena v roce 1966. Vznikla v benátském městě Vicenza a jejími zakladateli byli Michele Taddei a Renzo Zengiaro. Dříve byla Bottega Veneta malou společností obchodující s koženým zbožím a doslovný překlad jejího názvu zní „benátský obchod“. Časem si však Bottega Veneta vydobyla své přední místo na výsluní a dnes patří ke špičkovým značkám v celosvětovém měřítku.

Bottega Veneta si od začátku svého působení zakládá na kvalitě, řemeslném zpracování a osobitém designu veškerých svých výrobků. V 80. letech se značka stala mekkou příznivců módních doplňků bez loga. V současnosti je Bottega Veneta, podobně jako mnohé další luxusní značky, součástí Gucci Group a věnuje se nejen módě, ale také výrobě zcela jedinečných parfémů.

Bottega Veneta: Parfémy, které si zamilujete

Bottega Veneta představila svou první vůni v roce 2011. Jednalo se o dámskou parfémovou vodu, která svým květinově-citronovým charakterem připomínala benátskou krajinu se svěžími loukami. O dva roky později následoval pánský ekvivalent této parfémové vody. Od té doby se na trhu objevilo hned několik dalších luxusních a dekadentních vůní z produkce Bottega Veneta a všechny do jedné reprezentují noblesu a hodnoty luxusní italské značky.

Parfémy Bottega Veneta v sobě nesou vůně venkova italských provincií. Velmi často se tak po přičichnutí setkáte s vůní kůže, která je pro značku tolik typická. V kompozici parfémů ale proudí další jedinečné tóny, které doslova omámí vaše smysly. Šťavnatý černý rybíz, exotický pomerančový květ, fazole tonka anebo bílé cedrové dřevo. To vše se mísí v dokonalé symfonii vůní, která vám nedá spát.

Jednoduché flakony parfémů Bottega Veneta

Jak už to u značky Bottega Veneta bývá, design parfémových flakonů se nese v duchu jednoduchosti. Zapomeňte na pozlacená cingrlátka nebo honosné doplňky. Naopak se připravte na originální a ručně vyrobený skleněný flakon, který pochází až z dalekého benátského ostrova Murano, jenž je kolébkou kvalitního sklářského umění. Barvy lahviček odrážejí různé kožené kolekce značky Bottega Veneta. Elegantním zakončením celého flakonu jsou pak různé kožené detaily.

Podlehněte kouzlu Bottega Veneta v parfumeriích Douglas

Toužíte-li po svěží, minimalistické a zároveň nevšední vůni, pak je pro vás italská značka Bottega Veneta jako stvořená. Parfémy z produkce Bottega Veneta najdete na e-shopu Douglas.cz.

Zobrazit více Zobrazit méně